Over ons

Chembox is in 1992 opgericht door Sjoerd Hofstra, van jongs af aan thuis in de haven en de logistiek. Logisch dat hij het bedrijf vestigde aan de Waalhaven.
Gaandeweg groeide het bedrijf uit tot een specialist, vooral in de afhandeling van chemische producten. In 2011 werd het bedrijf overgenomen door Pieter Struik, die lange tijd met de oprichter heeft samengewerkt. Samen met Ronald van Sonsbeek vormt Pieter Struik sinds die tijd het team dat de drijvende kracht achter Chembox is. Later, op 1 december 2017, is Kevin Hilberts het team komen versterken.

De strategie van Chembox is om als klein bedrijf een grote service te bieden. De persoonlijke aanpak en korte lijnen staan ervoor garant dat we die service kunnen bieden. We regelen de hele logistieke verwerking van goederen op een professionele manier. En mocht er zich toch eens een probleem voordien, dan lossen we dat op. Daar zetten we ons persoonlijk voor in.

Persoonlijke contacten, daar geloven wij in. Daarom zijn we sterk in maatwerk. We zoeken altijd de oplossing die past bij de individuele wensen van onze klanten. We houden van de dynamiek van Rotterdam, van de haven, en van ons werk.